Kiadó lakás Budapest XIV. ker 185 000 Ft

Leírás

Zuglóban a Bosnyák térnél, a Telepes és a Nagy Lajos Király út sarkánál egy Bauhaus stílusban épített gondozott házban másfél szobás teraszos lakás hosszú távra (min. 1 év) kiadó.
A lakás egy 3 emeletes társasház 2. emeletén található (lift nincs) pár perc sétára az épülő új kormányzati negyedtől és azonnal beköltözhető.
A lakás szép állapotú 1, 5 szobás (külön nyíló), 41 nm-es, praktikusan és igényesen kialakított, gépesített (beépített konyhabútor, hűtő, mélyhűtő, mikró, mosógép), nagyrészt bútorozott. Ablakai belső fás-virágos kertre néznek, ezáltal csendes, világos, ahová az utcai zaja nem szűrődik be.
A lakás rezsije nagyon alacsony, köszönhető a kombi cirkós fűtésnek, a műanyag nyílászáróknak, ill. az egyedi mérőórák alapján meghatározott rezsi költségnek.
Ideális egyedülállóknak vagy pároknak, akik nyugodt rendezett házban és frekventált helyen keresnek lakást, remek közlekedési adottságokkal.
Bérleti díj: 185.000 Ft /hó + rezsi
Közösktg 11.200 Ft/hó.
Dohányzás a lakásban nem megengedett, kisállat nem hozható.
A kaució 2 hónapnyi bérleti díj, elvárás a közjegyző előtt tett kötelezettségvállaló nyilatkozat.

Lokáció: Az épület a Nagy Lajos király útja és a Telepes u. sarkán található. A környék infrastruktúrája nagyon jó, 2 perc sétára van a Bosnyák téri piac és a 3-as, 62-es villamos megállója vagy éppen a Bosnyák téri buszoké (7, 7E, 133, 8E) melyekkel 10 perc alatt elérhető a belváros.

Lakás részletei

Ár: 185 000 Ft/hónap
Méret: 41 négyzetméter
Azonosító: 11426945
Rezsi: 25 000 Ft/hó
Építőanyag: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Ingatlan állapota: Kérdezzen rá a hirdetőtől »
Egész szobák: 1

Így keressen kiadó ingatlant négy egyszerű lépésben. Csupán 2 perc, kötelezettségek nélkül!

Szűkítse a kiadó ingatlanok
listáját
Válassza ki a megfelelő
kiadó ingatlant
Írjon a hirdetőnek
Várjon a visszahívásra